Kreativitet 24.se

Start PORTRÄTTMÅLNINGAR ART CLUB FOTOUPPDRAG

Företagskonst: Handmålade porträtt av skickliga konstnärer ...

Vill ni investera i konst som gör ert företag till en intressant och vacker verksamhet? Vill ni pryda kontorsrum, korridorer, konferensrum och trapphus med fina målningar och porträtt? Kreativitet 24 Art Club skapar fina målningar för vackrare och personligare företag.

Vill ni lyfta fram intressanta och viktiga personer i ert företag - och i ert företags historia? Vill ni vara ett företag med snyggare väggar än många andra företag? Kreativitet 24 Art Club skapar konst som är vacker att se varje dag året om. 

Vill ni skapa ett vackert porträttgalleri med intressanta människor i er verksamhet? Kreativitet 24 Art Club skapar porträttmålningar av personer här och nu, men också porträttmålningar av personer i företagets historia. Vi hjälper till med allt från idéutveckling till färdiga konstverk. Med hjälp av vår kreativietet, våra kunskaper, talanger och vårt genuint intresse för konst kan vi skapa konst som bidrar till att göra er arbetsplats unikare, intressantare och vackrare för besökare och kunder.


Har ert företag fått en invitation? Vill ni veta mer om vad vi kan hjälpa till med? Varmt välkommen att kontakta oss. Kontakta oss
Art Club: Handmålade porträtt

Vacker konst för företag