Kreativitet 24.se

Start PORTRÄTTMÅLNINGAR PORTRÄTTFOTON KONSTPORTRÄTT

Interiörer och föremål

Behöver ert företag nytt bildmaterial till hemsidan, sociala medier eller massmedia?

En person - många möjligheter

Det finns många möjligheter att skapa vackra porträttfbilder av en och samma person.

Stilfulla porträtt

Vi fotograferar konstnärliga porträtt, oavsett om man är van eller ovan vid att bli fotograferad i en studio.

Fotokonst, handmålade konstverk och illustrationer  ...

Gillar du personliga porträttmålningar, handritade illustrationer, kreativa porträttfotografier eller stämningsfull fotokonst av allt från barn och djur till natur och historiska miljöer? Då är du varmt välkommen till oss på Kreativitet 24! Vi erbjuder bland annat kundspecifika målningar och illustrationer av personer, djur, hus och gårdsmiljöer för vackrare, intressantare och personligare hem, arbetsplatser och företag.


Handmålade porträtt av hög kvalitet

Vi skapar porträttmålningar av både levande och framlidna personer. Beställ personliga målningar som pryder sin plats på väggen, oavsett om det är på jobbet eller hemma.

Läs mer: Porträttmålningar

Personlig konst för generationer

Handmålade porträtt skapar intressanta rum och inredningar. Vill du pryda dina väggar med personliga konstverk? Vi skapar konst som är vacker att se varje dag året om.

Läs mer: ​Personliga konstverk 

Fotografera vackra porträtt

Just nu jobbar vi med en fotobok om porträttfotografering, en bok för alla som vill ta fina porträttbilder av nära och kära. Det här är en bok med många inspirerande bilder tagna av olika fotografer. Boken är en inspirationskälla till fler fina och uppskattade bilder i det egna familjealbumet.

 

Porträttbilder i en värld av möjligheter

Konstnärliga porträtt. Våra porträttfotografer fotograferar både traditionella och konstnärliga porträtt. Vi erbjuder dels färgporträtt, dels svartvita konstporträtt.

Läs mer: I en värld av möjligheter

Just nu: Konst till salu

Utöver kundspecifika målningar erbjuder vi även färdiga målningar i olika storlekar, med allt från vackra naturmotiv till målningar av gamla torp, slott och herrgårdar.

Läs mer: Exempel på konstverk

Fotokonst för snygga arbetsplatser

Konstfotografier kan skapa vackra, inbjudande och trivsamma rum. Vi fotograferar både egna motiv och samarbetar med väldigt skickliga fotografer inom olika genrer, exempelvis natur- och djurfotografer. Vi har ett stort utbud av vackra konstfoton.

Läs mer: Några exempel på fotokonst

Tjänster vi erbjuder ...

Gamla foton blir vacker konst

Vill du förvandla små, svartvita foton till stora, vackra målningar i färg eller till fina konstverk i svartvitt? Vi skapar konst av antika fotografier.

 

Personliga illustrationer ...

Hos oss kan du beställa vackra, välgjorda och realistiska illustrationer, utifrån såväl nya som äldre fotografier.

 

Handmålade djurporträtt ...

Har du ett kärt djur som du vill ha ett konstverk av? Vi skapar målningar av hundar, katter, hästar och andra kära djur.

 

Handritade illustrationer ...

Gillar du djurillustrationer skapade med penna eller kol? Vi erbjuder illustrationer av hundar, katter, hästar och andra djur.

 

Kära släktporträtt ...

Har du antika släktporträtt som du vill kopiera till barn och barnbarn? Äger syskon, kusiner eller andra släktingar gamla porträtt som du skulle vilja ha en kopia av? Vi skapar handmålade kopior av antika konstverk..


Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Tips
Kreativa idéer ...

YouTube: 9 tips för snygga foton