Kreativitet 24.se

Start PORTRÄTTMÅLNINGAR ART CLUB FOTOUPPDRAG

Inspirationsföreläsningar och workshops på jobbet ...

Vill ni fotografera fler fina och intressanta bilder tillsammans på jobbet? Vill ni ta nya, fina bilder till marknadsföringskampanjer eller sociala medier? Vill ni bli skickligare på att se och fånga vackra detaljer och ögonblick på bild? Kreativitet 24 erbjuder inspirationsföreläsningar om konsten att se och fotografera vackra detaljer och ögonblick på bild.

Är människor i er verksamhet intresserade av foto? Gillar ni vackra fotografier på er arbetsplatser? Vill ni ta fler fina bilder tillsammans på jobbet? Då har vi tjänster för ert företag.

Oavsett vilken verksamhet vi arbetar i eller vad vi jobbar med så finns det många trevliga och fina tillfällen att fotografera. Varje dag bjuder på olika tillfällen, om vi lägger märke till dem, letar efter dem eller skapar dem. Vill ni bli skickligare på att se och skapa vackra, intressanta och berättande fotografier? Vill ni fånga fler fina ögonblick på bild i er verksamhet?


Föreläsningar & workshops

Fotografera vackra bilder tillsammans på jobbet

Vi erbjuder inspirationsföreläsningar om konsten att fotografera vackra bilder tillsammans på jobbet. Föreläsningarna passar utmärkt som ett trevligt, lättsamt och inspirerande inslag på er personaldag, er kick-off eller julbordskonferens. Vi föreläser om bildtänk, bildseende och kreativitet. Vill ni bli skickligare på att se och fånga vackra detaljer och ögonblick på bild? Våra föreläsare är rutinerade föreläsare och har under många år hållit föreläsningar och kurser för personalgrupper. De föreläser och inspirerar människor om visuellt tänkande, kreativitet och fotografering – och hur spännande och roligt det är att fotografera mer av det vackra i vardagen - och att även kunna använda det för att kommunicera produkter och tjänster i ett företag. Våra föreläsare bjuder på konkreta exempel, tagna av både våra egna fotografer och andra intressanta fotografer som vi samarbetar med.

Fotoskola

En trevlig och konkret användbar teambuildingaktivitet på ert jobb. Boka en användbar aktivitet tillsammans med era medarbetare. Kontakta oss för mer information om fotoskola för företag.

Workshops

Vi erbjuder olika praktiskt inriktade och konkret användbara workshops inom fotografering för inviterade företag. Vill ni skapa fler snygga bilder tillsammans i ert företag? Har ert företag fått en invitation och vill veta mer? Varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Konst, foto och inredningsföremål för inviterade företag